HTML

Találd ki!

Gyere és játsz a Twitter találd ki játékával!

A játékot támogatják



Hozzászólások

Új játék-kategóriák a Találd ki!-n

2008.01.24. 09:09 :: Koronix

Ahogy telik az idő, úgy alakul, finomodik és nő fel a Twitter Találd ki! is. Ennek jegyében e héttől 2 új kategória is bekerül a játékba, ami extra pontokat és egy új játékmódot jelent.

OutdoorQuest:
A kérdés ugyanúgy Twitteren érkezik, azonban a megfejtéséhez (ha csak valaki nem tudja fejből) ki kell kellni a karosszékből és el kell menni egy-egy helyszínre a válaszért. Ahogy a neve is mutatja: szabadtéri kutatásról/nyomozásról van szó. Közeledik a tavasz, tessék mozogni! ;)

A játék menete nem tér el a hagyományostól. Aki a leggyorsabb helyes választ adja az nyer. A fő különbség, hogy minden ilyen kérdésre adott válasz 2 pontot ér! Az OutdoorQuest kérdéseket az 'OQ' megjelölésről lehet majd felismerni. Mivel lehetnek olyan OQ kérdések, amihez nem elég kiszaladni az irodából, ezért a héten meg nem fejtett kérdések listája minden játékhét lezárultával felkerül a blogra és pontjai azon a héten lesznek jóváírva, amikor a helyes válasz érkezik. A válasz adása semmivel nem tér el a korábbiaktól.


Kérdésmester:
Külön verseny indul a kérdéseket beküldőknek! Külön pontozással és hónap végi értékeléssel, eredményhirdetéssel. Minden, a twittertalaldki [kukac] gmail [pont] com címre küldött kérdés részt vehet a játékban, de ez nem automatikus. A kérdések és a válaszok csak ellenőrzés és jóváhagyás után (és esetleg kissé megváltoztatva) kerülnek be a kérdéssorba. És ha nem megfelelő szintűek, típusúak ki is maradhatnak (erre remélem, nem lesz példa).

Minden beküldött és elfogadott kérdés után 1 pont jár. A pontok nem a klasszikus játékhoz íródnak hozzá, hanem külön toplistába kerülnek. A legtöbb elfogadott választ beküldő pedig egyelőre egy vállveregetéssel biztos gazdagabb lesz, de remélem valami ajándék is lesz idővel a munkájának elismeréséhez... És persze ő lesz a hónap kérdésmestere!

Mit küldjél?
  • Maximum 140 karakterbe beleférő kérdést.
  • A hozzá tartozó választ.
  • Ellenörző link(ek)et.

Akik eddig küldtek kérdéseket, természetesen, máris játszanak ebben a játéktípusban (@dw1 és @setalosas). A saját kérdésre adott választ nem tudom elfogadni - de gondolom, ez senkinek nem újdonság. :)

Szólj hozzá!

Címkék: játék twitter játékszabály találd ki outdoorquest kérdésmester

A bejegyzés trackback címe:

https://talaldki.blog.hu/api/trackback/id/tr56309615

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása