HTML

Találd ki!

Gyere és játsz a Twitter találd ki játékával!

A játékot támogatják



Hozzászólások

Játékszabály

2008.01.06. 11:33 :: Koronix

A Twitter Találd ki! játék egy klasszikus találós kérdés játék, ahol a leggyorsabb helyes választ adó nyer. A Twitter Találd ki! nem egy reklámjáték, csak egy szórakoztató időtöltés. Igyekszem mindenféle kérdéstípust feltenni, ami megválaszolható 140 karakterben.

Hogyan vehetek részt a játékban?
Regisztrálj a Twitter.com-on és kövesd a http://twitter.com/talaldki profilt (kattints a 'Follow' gombra a profil név alatt). A játékban azok a játékosok vehetnek részt, akik visszaigazolást kapnak, azaz a profilját követem.

Hogyan játszhatok?
Időről-időre egy kérdést fogsz kapni 'talaldki'-től, melyet a Twitter profilodban láthatsz. Válaszolj rá helyesen és minél gyorsabban. A leggyorsabban megjelenő helyes választ adó nyer. Válaszolni így lehet: @talaldki helyesválasztírdide. Csak azokat a válaszokat tudom követni és elfogani, amik @talaldki -val kezdődnek!

Mi a nyeremény?
Hírnév és elismerés, a nyertesek listáját a blogban is meg fogjátok találni.

Pár tipp
A Twittert eléred IM-ről is. Külön regisztráció után kaphatsz és küldhetsz SMS-ben is üzenetet. Ezekhez a szolgáltatásoknak itt tudsz utánaolvasni. Tóth Benedek Turulcsirip konzoljáról szintén játszhatsz webes felületről és Firefox sidebar-ból is.

Jó szórakozást!


Ha kérdésed véleményed lenne, jöhet kommentben!

2 komment

Címkék: játék twitter találd ki

A bejegyzés trackback címe:

https://talaldki.blog.hu/api/trackback/id/tr32286736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zhaoman 2008.01.07. 01:47:00

sokszor érkezik megoldás 1-2 percen belül.
Ez leginkább azon menúlik, ki mily gyakran figyeli a Twittert, de sokszor a szerencsén is múlik azáltal, hogy bár rögtön válaszolunk, de mivel, később láttuk a kérdést, később is válaszolunk.

Javaslat: ha egy-két percen belül érkezik több megoldás (tehát nem másnak amegoldását küldik be újra), akkor legyen 1., 2. és 3. hely. Ezek kiosztása nem mindig kötelező, csak, ha úgy ítéled.

Koronix · http://otletlada.blog.hu/ 2008.01.07. 19:33:48

A Twitter már csak ilyen gyors jószág. ;)
Szerintem nincs értelme az első helyen túl továbbiakat jegyezni, hiszen az érkező tippeket, eredményeket mindenki láthatja.
süti beállítások módosítása