HTML

Találd ki!

Gyere és játsz a Twitter találd ki játékával!

A játékot támogatjákHozzászólások

Expressz játékunk végeredménye

2009.08.05. 09:25 :: Koronix

A nagy kihagyás és a hőség meghozta az eredményét: viszonylag lassan indult be a játék és úgy látszik kevesebben is voltatok a gép előtt. @gazs ezt jól ki is tudta használni és rögtön az elején megalapozta a sikert. A 8 kérdésből végül 4re ő adott a leggyorsababban helyes választ, így ma neki jár a premier előtti mozijegy. @gazs, gratulálok és jelentkezz! :)

A többieknek köszönöm a játékot és remélem, lesz még folytatás hamarosan.

Szólj hozzá!

Címkék: nyeremény eredmények

Nyerj mozijegyet a 4 napos expressz játékon!

2009.08.01. 09:11 :: Koronix

Jó régóta nem játszottunk együtt, most azonban egy expressz játékkal augusztus 5-én moziba mehetsz a barátoddal/barátnőddel és megnézhetitek együtt a legújabb G. I. Joe filmet a Palace Eurocenterben este 7-kor. A játék augusztus 1-től augusztus 4. éjfélig tart, a nyereményt szerdén napközben tudom majd átadni a nyertesnek - szokás szerrint - a Boráros tér környékén.

A szabályok mit sem változtak, úgyhogy hajrá! Ha még nem ismererd őket olvasd vissza a blogot vagy válaszd ki a 'játékszabály' cimkét..

Szólj hozzá!

Címkék: játék twitter találd ki

Az ötödik hét végeredménye

2008.02.11. 08:45 :: Koronix

Ezen a héten egy premier mozijegyet lehetett nyerni a Twitter Találd ki!-n. Talán ezért is lehetett ez az egyik legpörgősebb hét és ismét csak egy hajszállal nyert valaki. A legtöbb kérdésre perceken belül több válasz is érkezett, a nehezebbekkel meg kitartóan küzdöttetek. Ráadásul, az OQ kérdést igazán geek módra oldottátok meg - flickr segítségével a városnézés helyett. :)
De ki is nyerte a Cloverfield mozijegyet?!

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: játék nyeremény twitter eredmények találd ki

Nyerj és menj moziba!

2008.02.07. 09:39 :: Koronix

Ha új hét, akkor új ajándék a Twitter Találd ki!-n. A nyeremény pedig nem más, mint egy 2 főre szóló belépő az amerikai, feliratos sci-fi thriller, a Cloverfield premierjére. A filmet február 12-én (kedden), 20:00-tól vetítik majd a budapesti Palace Duna Plazaban. A jegyet pedig hétfőn vagy kedden napközben fogom tudni átadni a nyertesnek - ha bejön a belvárosba.

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyeremény twitter találd ki

A negyedik hét végeredménye

2008.02.06. 08:37 :: Koronix

Mozgalmas hét áll a mögöttünk. Bár ez a mozgalmasság most sokkal kevésbé a játékosokat, mint inkább a játékot érintette. A hétvégén vhogy elmúlt az internetem, a Twitter is akadozott és kicsit kevesebb lett a szabadidőm is. Így előrébb kell gondolkodnom a kérdésekkel - szerencsére, ti is elkezdtetek beküldeni kérdéseket. Amit nem csupán köszönök, hanem hamarosan - a januári eredményhirdetéssel - jutalmazok is. De lássuk ki is nyerte az eTarget által felajánlott Célzott online reklám könyvet?

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyeremény twitter eredmények találd ki

A negyedik hét sem maradt ajándék nélkül

2008.02.01. 10:03 :: Koronix

A Twitter Találd ki! "hagyományai" szerint ezen a héten sem marad a leggyorsabb és legtöbb helyes választ adó ajándék nélkül - hála az eTargetnek. A heti nyeremény, remélhetőleg, sokunknak már ott figyel a polcán. Mert a nyeremény nem más, mint a Célzott online reklám című könyv egy vadiúj, ropogós példánya. Ha még nincs meg vagy szeretnéd ügyfeledet/ismerősödet megajándékozni egy tiszteletpéldánnyal akkor érdemes még jobban rákapcsolni. Sok szerencsét!

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyeremény twitter találd ki

A harmadik hét végeredménye

2008.01.28. 21:38 :: Koronix

Egy újabb hét zárult le és bár talán ez a hét nem volt annyira szoros, mint a korábbi, de azért volt most is meglepetés. A héten be lett vezetve két új játékmód, az OutdoorQuest, ami akár 2 ponttal segítheti a leggyorsabb helyes választ adót a győzelem felé és elindult a Kvízmester játék is (amihez a hónap végéig még lehet kérdést beküldeni és ezzel a győzelemre törni!). De lássuk a végeredményt és hogy ki nyerte meg a "csodatörölközőt".

1 komment

Címkék: játék nyeremény twitter eredmények találd ki outdoorquest kérdésmester

Új játék-kategóriák a Találd ki!-n

2008.01.24. 09:09 :: Koronix

Ahogy telik az idő, úgy alakul, finomodik és nő fel a Twitter Találd ki! is. Ennek jegyében e héttől 2 új kategória is bekerül a játékba, ami extra pontokat és egy új játékmódot jelent.

Szólj hozzá!

Címkék: játék twitter játékszabály találd ki outdoorquest kérdésmester

Játssz a harmadik héten a csodatörölközőért!

2008.01.21. 09:57 :: Koronix

A legutóbbi Twitter találkozó résztvevői már láthatták, hogy nincs csalás csak ámítás: egy tabletta nagyságú gombócból igenis lehet törölközőt csinálni pár csepp folyadék hozzáadásával! Sőt, egy teljes tubus Pill Towelt meg is lehet nyerni a Twitter Találd ki! harmadik heti játékában.
Kúlság, űrtechnika, compact-impact, jappppán meg minden és a Bigyóblog is írt róla! Szóval érdemes hajtani rá, mert a hét végére 10 darabbal gazdagabb lesz egy twitterező, aki nagyon menő lehet amíg az összeset el nem használja. :)

Az ajándékot most én ajánlottam fel, de te is lehetsz szponzor - csak írj a twittertalaldki [kukac] gmail [pont] com címre.

Jó játékot!

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyeremény twitter találd ki

A második hét végeredménye

2008.01.20. 23:21 :: Koronix

Hihetetlen héten és főleg hétvégén vagyunk túl. 19 kérdés volt ezen a héten és még a szombati nap végén sem lehetett tudni, hogy ki fog nyerni - mindenkinek meg volt az esélye rá. A vasárnapi napon összesen 4 Twitter Találd ki! kérdésre kellett a legrövidebb idő alatt helyes választ adni. És lett is meglepetés, a játékban olyan játékos nyert, aki a hét végéig még az 1 pontosok nagyobb csoportjában húzódott meg.

De lássuk a végeredményt, hogy ki nyerte meg az Alexgraphics által felajánlott Tervezz bátran! könyvet:

2 komment

Címkék: statisztika játék nyeremény twitter eredmények találd ki

Rendkívül szoros az állás a második hét végén. Még bárki nyerhet!

2008.01.19. 20:43 :: Koronix

A Twitter Találd ki! játék első hetének végeredménye döntetlen volt, de az első két helyezet azért erősen meglépett a mezőnytől. A második hét legvége előtt pedig teljesen nyitott maradt a játék - tényleg bárki megnyerheti az e heti fordulót és az ajándékot!

3 játékosnak van 2 pontja, a többiek mind 1 pontosak! A holnapi napon 4 kérdés lesz - szokás szerint véletlenszerű időpontban. Úgyhogy a játékban még azok is nyerhetnek ezen a héten, akik csak most kapcsolódnak be! Ha pontegyenlőség lesz a játékhét végére és nem lehet egyértelmű nyertest hirdetni, akkor az a játékos fog nyerni a legtöbb pontot elértek közül, aki a harmadik héten az első helyes választ adja. Ha így alakulna arról a blogon fogtok információt találni.

Sok szerencsét és jó játékot!

6 komment

Címkék: játék twitter eredmények játékszabály találd ki

Játssz a második héten és nyerj egy Tervezz bátran! könyvet! az Alexgraphics jóvoltából

2008.01.14. 21:02 :: Koronix

Ezt a napot is megértük: megvan az első szponzora a Twitter Találd ki! játéknak. Az Alexgraphics Informatikai és Marketing Bt. felajánlott egy friss és ropogós Tervezz bátran! könyvet a második hét nyertesének. Nagyon köszönöm, Alex.

Szóval, most már tétje is van az e heti játéknak! :)

Ha Te is szeretnéd szponzorálni a játékot küldj egy levelet a twittertalaldki [kukac] gmail [pont] com címre és mondd el hogyan tudnád támogatni a magyar Twitter közösség szórakoztató és kulturális játékát.

3 komment

Címkék: játék nyeremény twitter találd ki

Az első hét nyertesei!

2008.01.14. 12:05 :: Koronix

Lezárult az első teljes hete a Twitter Találd ki! játéknak - így éppen itt az ideje megnézni mi történt és eredményt hirdetni. Ezen egy hét alatt 46-an iratkoztatok el és 34 kérdésre kerestétek a választ, de 13-an kaptatok csak ezért pontot. 147 tippet és véleményt küldtetek, sőt dw1 kérdéseket is küldött, melyek közül eggyel már játszhattatok. Ha kedved lenne neked is küldeni kérdéseket, írj ide: twittertalaldki [kukac] gmail [pont] com

És akkor most jöjjön az első heti toplista!

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika játék twitter eredmények találd ki

Beindult a Találd ki! és itt is vannak az első részeredmények

2008.01.07. 19:29 :: Koronix

A tegnap reggel kitalált, majd délelőtt pár perc alatt összerakott blog és Twitter account után tegnap délben egy rövid, baráti körben elejtett twittel indult el a Twitter Találd ki! játék. Az első 5 játékos pár percen belül már csatlakozott is, így indulhatott a megmérettetés és a kérdések kitalálása.

A játék ezek után, számomra is meglepő szinten, beindult és kevesebb mint másfél nap múlva most már 29 30 játékos követi a kérdéseket. Mára olyan Twitter használók is csatlakoztak a játékhoz, akiket nem is ismertem korábban - hiába, ez a közösségi oldalak ereje és a Twitter jól kitalált üzenetszétosztó mechanizmusáé. Legyetek üdvözelve!
És a játék publicitást is kapott Konrád és Doransky jóvoltából: Geek játék, Találd ki, új játék Twitterre. Köszönet érte.

Most pedig jöjjenek a részeredmények.
Az eddigi kérdések és a leggyorsabb helyes választ adók alább. Volt olyan kérdés, amire más is kapott fél pontot, mivel ha nem is pontos, de frappáns válasz érkezett tőle.

Charles Rolls által gyártott negyedik luxusautónak mi a rendszáma?
kelt

Mi annak a betegségnek a latin neve, amiben a "Hálót fon az est, a nagy, barna pók," írójának édesapja meghalt?
zsolti

Ki uralkodott Magyarországon, amikor a felhők latin elnevezéseit megalkották?
kelt

Hogy ismerjük őket? 1. Vincent Damon Furnier , 2. Paul Hewson , 3. Marvin Lee Aday , 4. Tracy Morrow , 5. Robert Van Winkle
psztrnk

Elvileg láthatta-e Sherlock Holmes írója az első közlekedési lámpa felrobbanását? Ha nem, miért? Ha igen, hol és mikor?
gazs, kelt (fél pont)


Két év múlva kétszer olyan idős leszek mint öt évvel ezelőtt voltam. Hány éves vagyok?
norti

Ki/mi nevezte el magát Roger Vadim 1968-as erotikus sci-fi-jéből az egyik szereplő neve után?
setalosas

A 29. amerikai elnök halálának évében készült az első olyan hirdetés, amely a 10-es rendszámú elemet is használta. Linkelj képet a reklámról.
gazs

30 internetezőből 15 blogol, 12 twitterezik, valamennyi mindkettőt csinálja, 4 egyiket sem. Hány internetező blogol és twitterezik is?
setalosas

A "gyorsabban, magasabbra, erősebben" szlogen első használatának évében ki kapott béke Nobel-díjat?
zsolti, setalosas (fél pont)

Mi idegen szóval annak a technológiának a megnevezése, amellyel e vázatest készült?
norti

Érdemes csatlakozni, mert lesznek még kérdések!
További jó játékot.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika játék twitter eredmények találd ki

Játékszabály

2008.01.06. 11:33 :: Koronix

A Twitter Találd ki! játék egy klasszikus találós kérdés játék, ahol a leggyorsabb helyes választ adó nyer. A Twitter Találd ki! nem egy reklámjáték, csak egy szórakoztató időtöltés. Igyekszem mindenféle kérdéstípust feltenni, ami megválaszolható 140 karakterben.

Hogyan vehetek részt a játékban?
Regisztrálj a Twitter.com-on és kövesd a http://twitter.com/talaldki profilt (kattints a 'Follow' gombra a profil név alatt). A játékban azok a játékosok vehetnek részt, akik visszaigazolást kapnak, azaz a profilját követem.

Hogyan játszhatok?
Időről-időre egy kérdést fogsz kapni 'talaldki'-től, melyet a Twitter profilodban láthatsz. Válaszolj rá helyesen és minél gyorsabban. A leggyorsabban megjelenő helyes választ adó nyer. Válaszolni így lehet: @talaldki helyesválasztírdide. Csak azokat a válaszokat tudom követni és elfogani, amik @talaldki -val kezdődnek!

Mi a nyeremény?
Hírnév és elismerés, a nyertesek listáját a blogban is meg fogjátok találni.

Pár tipp
A Twittert eléred IM-ről is. Külön regisztráció után kaphatsz és küldhetsz SMS-ben is üzenetet. Ezekhez a szolgáltatásoknak itt tudsz utánaolvasni. Tóth Benedek Turulcsirip konzoljáról szintén játszhatsz webes felületről és Firefox sidebar-ból is.

Jó szórakozást!

2 komment

Címkék: játék twitter találd ki